fredag 2. januar 2009

Julaften


Sola skinte og vi skulle ut på tur. 11 stykker i to biler, en ungdomsbil og en dyr pappabil. Jeg satt på i den fine, dyre pappabilen. Etter å ha svingt av asvaltveien og kjørt rundt på røde jordveien i lange ider begyte jeg å fatte mistanke. Kan det være at ingen i bilen vet hvor vi skal? Etter nok en stund møtte vi på et lukket gjerde og måtte snu. Men først måtte bilen snus, ikke barebare på smale veier med buskevekster langs hele grøfta. Takk og lov at det ikke var jeg som kjørte min pappa sin bil. Noe kom under bilen og røret til bensinpumpa sprakk.


Etter å ha dytta bil i en times tid dro vi alle videre i bil nr 1. 11 størrre eller mindre personer i en liten svart rånebil. Bare lekkert. Utrolig hvor gøy det kan være når uforutsette ting skjer.


Så var det badings.


Vi rakk akkurat alle 11 å komme oss inn i bilen før regnet hølja ned.


Litt senere var det tauing av bil, tauet røyk bare 2 ganger og vi kresja ikke. Med tanke på hvordan tauet var festa mellom bilene og hvor gjørmete det var i veien er det nesten på sin plass å si vi hadde englevakt.


BTW. Dagen etterpå greide sønn i huset å sladde og knuse hele bakruta pluss litt av baklyset. Så mad tanke på den kjekkasen som i et blogginnlegg skriver om menns ferdigheter når det gjelder bil vil jeg gjerne ligge til et lite ord; dumdristighet.


Resten av julaften, vel alle har vel feira jul før.3 kommentarer:

 1. Det hørtes ut som en interessant og morsom julaften:) Hehe. Her er min blogg foresten (som jeg ikke har skrevet på på leeenge). Keep up the good work! Klem Astrid

  SvarSlett
 2. så gøy julaften du hadde da. koselig at du skriver blogg sånn at jeg kan lese og være med deg "in spiritn"! Håper du har det fint, skriv mer:)

  Klemmer fra anna

  SvarSlett
 3. Nå syns jeg du var urettferdig! Menn er verken dumme eller dristige. Jeg syns du skal endre ordet til smartsindig.

  Savner å diskutere mannsjåvinisme med deg, forresten! Selv om jeg alltid har rett.

  SvarSlett